X
تبلیغات
جاویدان - طرز تهیه جوانه گندم

اگر برای تهیه جوانه از گندم کامل با پوست خارجی  و گندم تازه همان سال استفاده شود، زودتر جوانه خواهد زد. ضروری است که گندم را ریگ شور کرده تا شنی در آن باقی نماند. گندم را به قدر مصرف سه یا چهار روز که حدود یک لیوان بزرگ است چندین بار بشویید و درون ظرفی بریزید و آن قدر آب ولرم روی آن بریزید که حدود یک سانتیمتر آب روی آن قرار گیرد.

 ظرف گندم را 24 ساعت در محلی با هوای ملایم قرار دهید. در این مدت، یکی دوبار آب آن را عوض کنید و سپس گندمها را بیرون آورید و درون پارچه ای بگذارید و به مدت 24 ساعت در همان هوای ملایم قرار دهید . پس از این مدت، گندم به قدر یک یا دو میلیمتر جوانه خواهد زد. جوانه ها را درون پارچه نمداری بگذارید و داخل یخچال قرار دهید. از این جوانه به قدر یک قاشق سوپخوری روی سالاد بریزید یا با مقداری عسل و شیر و عصاره مالت استفاده کنید

+ نوشته شده توسط در سه شنبه نوزدهم آذر 1387 و ساعت 9:10 |